Laman

Thursday, January 19, 2012

"Definisi kecantikan bagi saya"

Hmm... mula-mula fikir, nak join ke, tak nak.. Kalau join, ini yang first time. Well, belasah jek lah. Maybe kalau tak menang pun just share dengan korang Definasi kecantikan bagi aku. Erk.. mula-mula nak kena copy paste banner Naturactor jab


Okeh, dah copy. Before aku mulakan ala-ala karangan Definasi kecantikan ni, first of all nak say thanks a lot to Naturactor kerana telah mengembalikan keceriaan wajah aku.. keh..keh.. Orait kalau tak caya, see.. kat bawah ni my lovely face sebelum dan selepas guna naturactor product... jeng..jeng..jeng..Yang ni sebelum.. Yang sebelum pun, memang dah cantik kan? Hihihi..

Selepas pulak?;


Lagiii... Cantik kan?? hehehe... Naturactor 141 / BB Cream  & Silky Lucent Powder.Okeh.. it's time...

Definasi kecantikan bagi saya adalah kecantikan dari dalam diri kita sendiri. Luaran itu hanyalah perhiasan semata - semata dan akan pudar apabila sampai masanya. Kecantikan abadi lahir dari kebaikan adab dan akhlak kita sebagai wanita dan jugak ketinggian ilmu dan agama kita. Dan jugak kecantikan pada pandangan suami kita. Tidak kisah lah apa orang nak kata, pujian daripada seorang suami amatlah bermakna dari segala - galanya walaupun kita akan kepudaran rupa suatu hari nanti.

(72 patah perkataan only )

Hmm.. then nak ajak

 - EliA
 - IdAh
 - ShA

0 comments:

Post a Comment